FQR android applicatie

Snel en simpel registreren met de FQR applicatie
Alles wat van belang is met betrekking tot uw doorvoeringen/sparingen is in de applicatie verwerkt

FQR registratie applicatie Eigenaren applicatie

Service

Wij verwachten vastgoedbeheerders een dienst te bewijzen met FQR: onze nieuwe, innovatieve vorm van dienstverlening.

Onze onderneming, met jarenlange kennis en ervaring in brandpreventie en -protectie, staat ook garant voor de service en software. Het enige wat u hoeft te doen is ons on- of offline benaderen: wij zorgen er vervolgens voor dat u de nodige tijd en kosten bespaart.

FQR is volledig onafhankelijk.

De gegevens zijn altijd toegankelijk. Besluit u bijvoorbeeld onderhoud door een andere installateur te laten doen? De nieuwe installateur kan verder waar de oude installateur is gebleven.FQR is volledig merkonafhankelijk.

Uitproberen

Mocht u het interessant lijken maar bent u nog niet helemaal overtuigd?

U krijgt de gelegenheid een project volledig met FQR te registreren. U zult worden ondersteund waar nodig en u krijgt QR stickers waarmee u kunt registreren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Beveiling HTTPS

Alle communicatie tussen de server en u worden versleuteld verstuurd en opgehaald. Dit zodat niemand de data kan onderscheppen om te veranderen of te verwijderen.
U kunt dit herkennen aan het slot naast de URL alsmede het adres zelf, dus waar de link staat. Het adres is normaliter HTTP:// maar in ons geval dus HTTPS://. U kunt hierop klikken waarop u een poppup krijgt te zien met de tekst 'Beveiligde verbinding'.

"HyperText Transfer Protocol Secure, afgekort HTTPS, is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens.
Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.
Een HTTPS-verbinding is een SSL-verbinding met daarin een normale HTTP-verbinding.
De SSL-verbinding versleutelt hierbij het HTTP-verkeer, waardoor het verkeer, als het onderschept wordt, niet uit te lezen valt zonder het encryptie-algoritme te kraken. Dit in tegenstelling tot normaal HTTP-verkeer. Dit wordt namelijk als onversleutelde tekst over de verbinding verstuurd, waardoor het zonder iets te kraken uit te lezen valt als het onderschept wordt."

Bron: Wikipedia